Beste klanten van De Brillenspecialist,


De brillenspecialist Damwoude heeft vanaf 10 januari de deuren gesloten. U kunt voortaan terecht bij Dijk Optiek in De Westereen.


Ik was aanvankelijk van plan komende zomer te sluiten. Klaas van der Wal en ik gaan dan met pensioen. Supermarkt Lidl toonde enkele weken geleden plotseling interesse in onze winkelruimte in verband met uitbreiding. Dit kwam voor ons ook onverwacht. We hadden graag nog rustig afscheid van u willen nemen.


Ik vind het belangrijk dat u nu goed verder wordt geholpen. Daarom hebben we de bril- en de contactlensgegevens ondergebracht bij Dijk Optiek in De Westereen. Ik kan u

Dijk Optiek van harte aanbevelen. U bent daar in vertrouwde handen.


Zelf hebben wij er altijd naar gestreefd onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Ik zie dat bij sommige optiekbedrijven weinig aandacht meer is voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk contact.

Theo Dijk is de enige in de wijde omgeving met de juiste opleiding en diploma’s.


Wij; Klaas, Jitske en Martien willen u tenslotte bedanken voor uw klandizie en het vertrouwen in onze zaak.


De Brillenspecialist


Martien Woldring

Overdracht klantenbestand: v.l.n.r. Martien Woldring , Jitske, Klaas (De Brillenspecialist) en Theo Dijk (Dijk Optiek).

Welkom bij Dijk Optiek in De Westereen


Theo Dijk - eigenaar: "We heten u als klant van de brillenspecialist van harte welkom. We helpen u graag verder met goede service en een deskundig advies en natuurlijk mooie brillen. Doordat we beschikken over uw gegevens kunnen we u nog beter verder van dienst zijn."


Betrouwbare oogmeting

Behalve opticien en contactlensspecialist zijn we ook optometrist. “Als optometrist kan ik de juiste sterkte bepalen, de gezondheid van het oog bekijken en zo nodig doorverwijzen naar de huis- of oogarts.”


Brilmonturen collectie

We hebben een uitgekiende collectie brillen. Bij de samenstelling ervan letten we als team op uitstraling, kwaliteit en pasvorm. Mede doordat wij regelmatig brillenbeurzen bezoeken, is het assortiment eigentijds en natuurlijk up-to-date.


Contactlenzen

Draagt u contactlenzen dan kunt u kiezen uit een groot aantal mogelijkheden. Behalve zachte en harde lenzen voor overdag zijn er ook nachtlenzen beschikbaar. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. We leveren alle lenzen, dus ook de lenzen die u nu ook al draagt.


Wij zijn gevestigd in het centrum van De Westereen aan de Ljurkstrjitte 43a. Telefoon 0511-441705.

(Naast Aldi supermarkt). Kijk op www.dijkoptiek.nl of op facebook.com/dijkoptiek.


Kom eens langs om kennis te maken!

Graag tot ziens,


Theo Dijk


Home

Klik hier voor de

 website van

 Dijk Optiek

Brillenspecialist

is gestopt

Home

Klik hier voor de

 website van

 Dijk Optiek