Klanten Brillenspecialist

Dijk Optiek    Ljurkstrjitte 43a    9271 CR  De Westereen     0511-441705    info@dijkoptiek.nl

Sinds 1964

Afspraak maken Lenzen bestellen Online brillen passen Zorgverzekering Declaratie Contactlenzen

optometrist contactlensspecialist opticien

‘s-avonds

‘s-avonds

Was je handen en droog ze met een pluisvrije handdoek.

Vul de lenshouder tot net onder de rand met verse contactlensvloeistof. Neem de lens uit je rechteroog. Plaats de lens in de palm van je hand en doe enkele druppels vloeistof op de lens. Wrijf de lens voorzichtig heen en weer met je wijsvinger gedurende 10 seconden aan iedere kant. Spoel de lens zorgvuldig af met verse vloeistof om losgewreven vuildeeltjes te verwijderen. Plaats de rechter lens in het juiste bakje van de houder en schroef de deksel vast.


Herhaal deze handelingen voor je linker lens. Zorg ervoor dat de lenzen volledig ondergedompeld zijn in de lensvloeistof. Voor een volledige desinfectie van je lenzen moeten ze tenminste 4 tot 6 uur in de lensvloeistof liggen.

‘s-ochtends

ALGEMENE GEBRUIKSAANWIJZING

Alles-in-1-vloeistoffen - zachte lenzen

‘s-ochtends

Was je handen en droog ze met een pluisvrije handdoek.

Haal de rechter lens uit de lenshouder. Plaats de lens in de palm van je hand en spoel de lens af met verse vloeistof. Zet de lens in. Herhaal deze handelingen voor de linker lens.


Gooi de gebruikte vloeistof weg uit de lenshouder, spoel de lenshouder en deksels af met water en schudt deze uit. Laat de lenshouder aan de lucht drogen met de deksels eraf. Draai de dop op de fles contactlensvloeistof.


Belangrijk! Onderhoud je lenzen zorgvuldig, vervang je lenzen op tijd!

Houd je ogen gezond. Voorkom allerlei complicaties, klachten en minder comfort!