Dijk Optiek  |  Ljurkstrjitte 43a  |  9271 CR  De Westereen   |  0511-441705  |  info@dijkoptiek.nl

dinsdag t/m vrijdag 9.00-12.00 & 13.00-18.00  |  zaterdag 9.00-17.00  |  vrijdag koopavond 19.00-21.00

Klanten Brillenspecialist Afspraak maken Lenzen bestellen Online brillen passen Zorgverzekering Declaratie Contactlenzen

Vakantiesluiting: za 5 t/m za 26 augustus


Vanaf dinsdag 29 augustus zijn we u graag weer van dienst.

vacature

Vacature


Door toenemende drukte zijn we op zoek naar een:


Opticien, contactlensspecialist en of verkoopmedewerk(s)ter

Voor 3 tot 5 dagen


Dijk Optiek

Sinds 1964 zijn wij gevestigd in De Westereen. We staan in de regio bekend om onze kwaliteit, service en ongedwongen sfeer. De klant staat bij ons centraal en we proberen deze zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden bij de aankoop van een bril of contactlenzen.

Het mode aspect vinden wij belangrijk, net als de optometrie. We hebben twee professionele oogmeetruimtes met de modernste apparatuur, waaronder een OCT.

 

Wij zoeken

Een enthousiaste collega die passie heeft om te verkopen. Samen met ons ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het uitbouwen van de klantenkring. Eigen initiatief stellen we op prijs om de service en producten naar een hoger plan te tillen.

Ben je opticien, of in opleiding, met ervaring in de optiek? Ben je klantvriendelijk, flexibel, proactief, meedenkend en vind je het leuk te werken in een klein hecht team? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wij bieden

Kun jij je in bovenstaande vinden? Dan kom je te werken in een prettige professionele omgeving met wisselende werkzaamheden en mogelijkheden tot persoonlijke groei.


Heb je interesse?

Stuur een mail met CV en motivatie naar theo@dijkoptiek.nl We kijken uit naar jouw sollicitatie.


(I.v.m. vakantie zijn we t/m 26 augustus gesloten, maar je sollicitatie is natuurlijk van harte welkom).